View Single Post
Old 02-03-2006, 15:31
Mike zoostorm
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Woodstock
Egy mondat azokank, akik a ne változzon semmi-t választják.
Ne ragaszkodjatok ennyire a mostani játékmenethez, mert ahogy olvastam hamarossan csinálnak ATI-ék egy nagyarányú játékfejlesztést...
Addigis Rock'N'Roll
Ezt kifejtened bovebben? Vagy hol lehet utanna jarni az infonak? Kocce

A temahoz szolva szerintem igy kellene hagyni mindent. Ha regebben lehetett sereggel tekit hozzni es ki lett szedve akkor gondolom annak oka volt. Es fuggetlenul attol hogy ti mit szavaztok Ati nem hinnem hogy visszarakna mert szepen keritek meg ot...
minden orinak megvan hogy mi a jo benne... ezert van szukseg egy szovire aahol mindenki csinalja az o reszet... Vagy ha MF vagy akkor mindenre ra kell gyurnod...De te ugy nem vagy csapatjatekos meg egyedul olyan cool, akkor majd megtapasztalod hogy kemeny az elet. De attol fuggetlenul nem lehetetlen a jatek. Aki szovibe van es teszemazt vizsgaidoszak van es ket fo elmegy szabira akkor mi van? nekik se arany az eletuk...Mellesleg jo szovit talalni nagyon nehez. A rossz szovinel meg az MF is jobb. Csak at kell epitened picit, es maris tolis vagy varis vagy ha megtudtad az infot amit akartal, akkor meg vissza hadisnak.Eleg sokan csinaljak.
Mellesleg mindneki ezt szokta meg, ha valtoztatas lenne akkor jo idejig mindenki uj taktikan torne a fejet, ami jo is lenne, de ha csak egy kicsit is nem lenne fair , akkor dugaba dolne az egesz jatek. Szerintem jelen pillanatban nagyon kiegyensulyozott a jatek ekkora valtoztatas nem kellene bele.
Majd a szavazas ugyis eldonti hogy a nepnek mi a velemenye.
Csak ennyit akartam de latom milyen hosszura sikeredet ugyhogy befogom mostmar...