Quote:
Originally Posted by monro
Itt egy komoly gazdasági reformcsomag:
1. Reaktor anno felvetett 5lete, hogy a piacon tárolt egységek is zabáljanak! Mindejárt a felére csökkenne a nagyorik gazdasági előnye ha etetniük kéne minden egységüket...
2. Wand által javasolt maximalizálás a kereskedők termelékenységénél. A bankok maximum termelékenysége mondjuk 180 millió/ nap. Ez 1000 db bank jövedelme a mostani szabályozás szerint.
3. A max.képzés mértékét nem közvetlen a népességhez kötném,hanem a házak számához. A max képzés = házak száma x 5 (a lakiteki nélküli népesség 10%-a)
4. Az építési költségeket is növelni kell 1500 heki fölött is. A magam részéről 5000 hekinként megdupláznám a mostani költségeit. 10000 hekin 3x annyi lenne mint most, 15K-n 4x annyi, 20k-n 5x annyi mint most... stb-stb
|
hát ha acél a nagyorik előnyének a csökkentése, akkor nem értelek
1. a paicon való kaja fogyasztást nem támogatom, ráadásul ez a kisebbeket uyanúgy szivatja, sőt aki épp támadásra készül és gyűjti a lovakat azt meg még inkább.
2. 180M, v. 300M nekem mind1
3. ezt aztán abszlut nem étem

miben lenne ez jobb a nkisciknek mint a nagyokanak? egységesen mindenkinek lecsökkene a képezhető mennyiség ajtól függően 6-7% ra 10 helyett
4. mint modtam az építési költslg jelenleg is nő, ha az építőanyagszükségletről beszélünk akkor a 4-5szörös mennyiséget baromir asokallanám, talán emléxel még amikor 2-3000 agyagért, fáért építettél egy házat.. nem kéne azokat az időket visszahozni..