View Single Post
Old 10-22-2006, 18:33
dath dath is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Cyby_ elmagyarázom neked a lényegét, mindenki kap egy 200 hekis országot, és abból kell kihoznia amit tud, azt, hogy ki hol végez a játéktudása, és a játékra fordított idő határozza meg. lehet én vok eltévedve, de ha vki játszik, akkor igyekezni fog minnél előrébb végezni, nem értem miért jó neked, ha termelsz a piacra katonát, a pénzt el foják lopni/fosztani tőled, ha egy olyan ori veszi meg a katonákat, aki a közeledben van akkor bármennyit meg tud venni, hiszen a pénz visszajut hozzá, aki viszont nincs a közeledben, az csak nézegethet, hogy hiába kínlódik, mert a másik erőlködés nélkül hozzájut a többlet katonához.
javaslom olvasd végig a beszélgetést, azt szeretnénk elérni, hogy kevesebb legyen a vita, és a gyanús eset.
szombat reggel indítottam el az orit, 4-5 belépéssel van benne bő 220 millió, és még ennyi a piacon, ezt csak nyersből szereztem, egy darab katonát se adtam el, szted ha végig játszom mennyi pénzem lenne? ha folyamatosan lenne katona a piacon, végigfosztogatnám a középmezőnyt, aki végig nyomta a 7végit nézhetne, mert esélye se lenne, ha nem tud ő is katonát venni, nem hiszem, hogy ez igazságos lenne, és korrekt játéknak se nevezném.
Reply With Quote