úgy gondolom és ismét leírom: az a-ban a felfedezés módosítása átfogó változtatás nélkül igazságtalan.
és bár nem ide tartozik, de lemaradtam a topicról sajna, ugyanez a véleményem a kék számos nehezítésről is. a b-s ori nehezítése jogos, sőt kívánatos ( tán éppen én javasoltam vagy 1 éve , de akkor elvetődött ) de hogy az a-s ori is teljesítse a top 5%-ot ( vagy pl legyen első szegény tuvalu, bár nem a haverom kimondottan ) pl mondjuk egy elffel vagy egy törpével vagy bármivel az már éppen azért nem jó változtatás, amiért a felfedezés módosítását is ellenzem.
de hogy konstruktív is legyek: vezessük be - ha már ez valamiért felmerült így sajna - , ami kialakul, oké,
de az új szabály csak mondjuk fél év múlva lépjen életbe. az egy kör. készüljön fel rá mindenki, aki akar. ne máról holnapra.
ettől függtelenül, ha már monro és wand se voltak ellene anno, tán ismét fontolni kellene azt a drasztikus módosítást.
szerintem a játék léte függ attól, hogy tudsz -e nem lehetetlennek tűnő célt magad elé tűzni. ha nem , akkor a játékos abbahagyja. nem fog lemondani pl. kék számról, ha eddig ezért forgott körbe. és nem fog egy helyben ácsorogni egy elffel , ha nem tud feljebb menni , csak azért hogy fórumozzon, miközben áll egy orija a b-ben, g-ben stb.
|