View Single Post
Old 10-21-2006, 09:42
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Erre most majdnem mondtam valami nem idevalót...
EZ KAMU! Termelhetsz körönként 100K követ ha nem tudod eladni. Abból ugyis csak annyi pénzed lesz amennyit felvesz a csopi. És mivel nem egyedül van egy törpicsek a csopiban így árverseny is lesz ami lefelé nyomja az ÁTLAGárakat.

A gazdasági fölény 80%-ban a katonák termeléséből adódik!
Ezen felesleges is vitázni, még azt hinném, hogy félre akarod vezetni a nagyérdeműt...

ezekben e dolgokban nem nagyon értünk egyett, az átlagárat jó piacolással elég magasab lehet tartani, és egy jóval több pénzt hoz a termelés mint katona képzés. (amúgyis nagyori szerintem ritkán adja el a katonát, ha bármi mést is tetrmelnek a klánban.. )

ha csak figyelembe vesszük a barkkupac klánt, ami csak katonát termelt, és csak úgy élt meg ha csont üresen álldogált és épp a kajára, fegyverre futotta neki a katona képzésből, és megnézzük Északék klánját akik katonát nem adtak el szándékosan, csak nyersanyagot meg fegyvert összesen 1db nagy termelő orival.. és mégis ott voltak az állanndó pénz pakolási problémák, hogy nem fért senkihez már pénz

no mind1, nem ide tartozik, a topic neve: Felfedezés javaslat , úgy emlékszem volt már Fegyának valami "nagy orik gazdasági előnye" nevű topicja.
ha a gazdaságon akartok változtatni, akkor oda írjátok javaslataitokat, a csökkentésekről, vagy a beszabályozásokról

ha lehet itt maradjon a téma a felfedezés

mielőtt jönne a válasz, hogy baromira ide tartozik, mert a felfedezéshez katona kell, akkor én közlöm, ha nem katona akkor pénz, azaz már megint a gazdaság megreformálása.. szal maradjunk az eredeti témánál, a szükséges katona mennyiség megemlése
(esetleg megemlíthetné valaki a szülséges pénz mennyiség változását is..)

még halkan megkérdezem, szerintetek, ha 1x valaki utoléri Sergéket, annak miből lesz X millió lovasa meg íjjasa ha kevesebb katonát képez? muszály lenne neki vagy 50 oritól kunyerbálni sereget, hogy party képes legyen?

Last edited by wand; 10-21-2006 at 09:52..
Reply With Quote