View Single Post
Old 10-19-2006, 18:55
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Westie View Post
Monro Te mikor léptél úgy fel A-ba legutoljára, hogy nem volt elég pénzed, és a szövidnek sem? Nem most
És kinek a katonáit fogják venni? A fentlevő pénzes orikét. Nem azét aki lent van, mert az felfedez a katonáiból. És ne mondd, h ez nem igaz....

Én egyvalamit nem értek. Miért úgy áll mindenki hozzá, hogy A-ban csak felfedezni lehet? Itt a topról van elsősorban szó, akik elképesztő sebességgel távolodnak tőlünk. Egy bizonyos heki fölött a távolságok miatt nem tudsz mást tenni, fedezned kell, ha közel akarsz kerülni egy orihoz akit majd megtámadsz, de könyörgöm, a top30% alatt ez baromira nem áll fenn. Jelentkezzen 3400 heki alatt az, akinek nincs 2 körre legalább 4 ország!

Lehet ez hülyén hangzik az én számból, merthogy területem javát fedezéssel szereztem. Nem mert nem akartam vagy nem mertem támadni, hanem mert a klánnak szüksége volt egy elfre aki rengeteg barakk helyett betonvédelmet és tanyát tart, és én vállaltam a termelő szerepet. Ugyanakkor figyeltem a krónikát, és még 31% barakkal is volt egypár kellemes ütésem... És nem vagyunk ezer éve A-ban játszó gazdag klán úgyszólván végtelen tartalékokkal. Nekem már mondta a főnök, hogy most épp szarban vagyunk, ha kimész és hazakísérnek, nem engedhetsz el lovat...

Ha csóró országgal, egyedül lépve s simán be lehet termelni amit kell. A katonát megveszik jó pénzért a rohadt drágán fedező nagyok. Na és? Eladok egy csomót, bérelek klánrakit, feltöltöm, aztán evszek lovat, és beverek valakit. Ne mondjátok, hogy ezt így nem lehet... Abban pedig feltétlen Monronak van igaza, hogy 1000 kör alatt fordulni lehetőség, nem kötelező. Ne legyen már feltétlen annyi idő a játék első szintje, mint az ötödik, amit bárki teljesít 1k kör alatt...
Reply With Quote