Quote:
Originally Posted by Cece
Enyhén szólva túlzásokba esel. Összekötöd a való életet egy internetes játékkal.
Nem akarok senkinek a védelmére kelni, de "Pistike" is nyerhet hétvégit, ha éppen úgyhozza a sors és az "Ászok" valamil;yen okból kifolyólag kimaradnak a játékból. Nem kell feltétlenül csalásra asszociálni. De az tény és való, ha páran összejátszanak a többinek esélye sincs. A Pici utalgatás nem minősül szabájsértésnek, mivel nem nyomon közvethető, de ha nem lenne reálisabb lenne a játék végeredménye.
Meggyőződésem, hogy a kattincspiac megtartását csak az támogatja, aki pontosan arra használja amiért mindenki más a megszüntetése mellett érvel.
Ha tévednék ez ügyben akkor jó lenne egy konkrét indok "Miért maradjon a rabszolgapiac" címmel; eddig ugyanis nyomósabb érvek vannak az eltörlése mellet, szerintem.
|
Kösz,hogy megvédtél

De amugy nem vip hv-t nyertem

És sajna nem így van,hogy "Pistike" is nyerhet vip hv-t(simát megnyerheti "katika" is

csak ülje végig és ne legyenek ott a legjobb játékosok.Bár nem midnneki teheti meg,hogy végigüli ezeknek lenne jóa vip hv bár msotmár ...)

Mivel mostmár annyi az utalás,hogy minden hv-n van leg 1 olyan akinek rengeteg egységet utalnak (vagy nem rengeteget hanem vagy 600-at de azt szombat hajnal 5kor

és az is midnent dönthet.Elöny elönyt szül....Emlegettem én már ezt sokszor az arénában is bár csak mondták,hogy még beérnek .DE mégis igaz volt a mondás "elöny elönyt szül")