Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Miért maradjon a katincs piac  hmm mondjuk ha nem csak arra gondolunk hogy utalni lehet a piacon mondjuk Pistike elmegy alukálni beállítja a HT. de valaki beüti elmegy jó pár háza ember hiány van elmegy pár tanya is a barakkokból el megy pár emberke a HT kirakja a piacra 50k-ért és aki észre veszi megveszi marha nagy előnyre tesz szert kb. 100-200 egységgel  nagy cucc amúgy meg nem értem miről beszéltek  Mindenki nagyon jól tudja hogyha pl. utalnak az elsőnek akkor a 2.-tól az 5.-ig mindenki rászáll az 1.-re tehát olyan marha nagy előnye nem származik belőle! és ha teszem azt az 2-tól az 5-ik helyezettig ismerik egymást és msn-en összebeszélnek hogy na szedjük le az 1.-őt akkor meg nem tök mindegy hogy van-e katona piac vagy sem ? 
|
Hétvégiztél te már valaha?
Most nem azért, de álltalában nem úgy műkszik, hogy a 2.-5.ig összebeszélnek ...de mindengy.
A hétvégiben ha egységet adsz el, veszítesz stb, akkor nincs esélyed neyerni. Szal teljesen mindegy, hogy eladod vagy elmegy. Én elég sokat játszottam anno, de valahogy elment a kedvem. Először azért, mert 1napi játék után, úgy, hogy nem maradt ki egytlen képzés sem + maximális volta a munkanélküliség + megvettem mindent amit csak tudtam és mégis az 1gyel felettem lévő orinak 2x akkora srerege volt.
Másodszor meg azért, mert egy másik alkalommal későb kezdtem a játékot, ahogy a 6.helyig elértem lett rajtram vagy 4 TK és nem ám a tekijeimet + a pénzemet lopták, hanem ment a katona+ varigyilok tűzgolyóáradat kíséretében. ... szall ... nem igazán kell hozzá kommnetár.
A "helytaró majd kirakja a katit, hogy ne menjen el" érvelés nekem édeskevés.
Aki meg úgy akar hétvégizni, hogy átalussza a felét az egyébként sem tud eredményeket elérni (kivéve, ha utal valaki neki

).