View Single Post
Old 02-03-2006, 09:05
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Half
Ez különebn egy nagyon jó ötlet. az egész témára szerintem. Mert mondjuk ha az 1/As top klná elönyét nézzük kiraknak 12milla lovat mondjuk megveszi a császár és szopoka. Ez angyonteccik jó ötlet!!

bocs de ez se működne
a top1 klán akkor ártképezné a 12 mila lovast 1 milliós tételekben. és az az ori akinél képződik 1 körrel azelőtt, hogy bejönnének elmenne szabira..
ha kellenek a lovak simán visszajön, és 12 kör alatt bent van a 12 mila lovas.

viszont akik ránk jönnek eldönthetik, hogy vagy bentartják a lovaikat, vagy nem lesz nekik amivel támadjanak

ha meg ugye lovat tartanak bent akkor íjjuk nem lesz.. ami azért picit gázos lehet

mondjuk ezesetben talán felértékelődne az elit, de x millió elitet akkor sem tarthatnak bent, mert túl sok tanya kéne hozzá, tehát megint túl kicsi lenne a védfelmük és a támadóerejük is..

szal megismétlem ez nem hogy jó 5let (legalábbis neketek, a TOP klánnal szemben), hanem határozottan odabetonozna minket az első helyre

amin inkább el lehetne gondolkozni, az egyszerű megoldás: minden piacról visszajövő cuccból 1% elvészne. ez egy normál orit nem visel nagyon meg. viszont ha nagytételt tart kint a piacon valaki , és nem eladásra annak pár nap után nagyon kellemetlen lenne látni, hogy fogy el a cucca..

persze ez is kétélű dolog. van aki baromi sokáig nem csinál mást csak tartalékokat gyűjt (pl tekit ír), majd amikor úgy gondolja elég tartaléka van neki indul és ha eleget gyűjtött akkor az 5ös szintről fel tud menni az 1ig, anélkül, hogy pénzügyi gondjai lennének.
szerintem lehet ezt simán előrelátásnak nevezni. kérdem én miért is kéne ezt büntetni?