Quote:
Originally Posted by Ati
Térjünk vissza a témához, a felfedezés nehezítését már eldöntöttük, a mikéntje a kérdés.
|
Oks, mivel nem egy csónakban evezünk elmondom az én szavazatom.
5000 heki körül jöhet a nehezítés, de ne 1000 hekin (hogy hol olvastam, azt nem tudom, de valaki a lentebbi szintenre is mesélte ezt a nehezítés dolgot, lehet én olvastam el? Akkor bocs, de megkeresem és beidézem ide, ha megtalálom.)
"Miért lép fel egy ilyen A-ban es kezdene el ott is magasabbra menni?B-ben először gyüjtögessen, hogy tudjon párat ütni A alján. Ha pedig nem érett meg az A-ra, akkor ne menjen oda."
Ezt meg Te se gondolod komolyan... de ha igen, kitehetjük a hódító főoldalára, hogy gyenge játékosok kerüljétek ezt a játékot, bénákat nem szívesen látunk. Bocs de ezt a játékot túlnyomó többségében átlag játékosok játszák...
"Elmondjam mit kéne tennie?
Várni amíg beleerősödik a méretébe... Gyüjteni tartalékot és utánna továbbmenni feljebb."
Tartalékolni lejebb? A-ban? tarts egy pár bányát, vagy fölös épületet, megnézheted a tartalékod mire fog elmenni...
Szóval továbbra is azt mondom, hogy kellene egy határt húzni, ahol ez a kérdéses nehezítés belép és ezt nagyon meg kell gondolni, hogy hol húzzuk meg, mert ez a döntés most elég komoly döntés lesz.
Felhigultak a kis kék számosok? Na igen, itt már lehet lejebb vinni a felfedezés nehezítését. Egy kis ötös ori pl, már nyugodtan mehet 1500-2000 hekitől nehzített felfedezésen (még B-ben is), de könyörgöm, ne Pistikét cumiztassuk A-ba, aki felépett oda, s nem tudja mi vár rá ott, hisz jó esetben csak a súgót látta... Nagyon nehéz elképzelni amit mondok? Mert Pistike megeszi ott a kefét rendesen, és neki aztán mondhatjuk, hogy erősödj bele fiam a cipődbe, képtelen lesz rá...
Tudom, erre azt mondod, hogy miért nem tanult meg játszani, én meg azt, hogy az 1/A egy másik játék, mint a többi szint, hisz a többi szinten bár ütötték őt, de mégis felért valahogy. De kicsit rosszul érzem magam, hogy olyanokról döntünk, amikbe mi/ti nem látunk bele (gyengébb játékos lelkivilágára gondolok), hogy számunkra ez nem probléma, akinek meg probléma az nem is tudja, hogy mi lesz a baja...
Szóval legyen nehezítés, de feljebb, illetve a kék számosoknak hamarabb kapcsoljon be ez a nehezítés. Ennyi.
Ja és mielött oltanának páran, ez az én véleményem és mivel totál egyedül vagyok vele és senkit se érdekel, hisz a döntést a többség hozza, elég ha csak átlapoztok az irományom felett...