Quote:
Originally Posted by Ati
A Hódító egy webes játék. Wapon elérhetőek azok a részek, amiket esetlegesen SOS-ben el kell érned. A helytartó beállítása nem ilyen. További wap bővítés nem lesz, különös tekintettel arra, hogy a mai telefonokról már teljes webfelület elérhető, így a játék egészét teljesértékűen használni tudod.
|
... és a szolgáltató is teljes értékü anyagi szárazborotválást végez rajtam, amikor kiküldi a telószámlát
Egyébként ami nekem személyszerint legjobban hiányzik az a karaván.
Pl gond van valamelyik szövitársal és sürgősen szüksége van anayagi támogatásra. Tegyük fel, hogy a szövetségi vagyon nagy része nálam van, én pedig egy teheratóval döcögök a nagyvilágban és csak a wapra támaszkodhatok.
Ez tiszta sor és már vagy 100x voltam ebben a szituban. Ha mondjuk simán melóhelyenérint a dolog, akkor hazalógok 5percre (ha megoldható), de ez nem mindig lehetséges
Nah mielőtt lehurrognál, hogy megmondtad, hogy NEM LESSZ; előre felveszem a védekező pozíciót és közlöm, hogy csak dumcsizunk, beszélgetünk, témázgatunk a dologról és attól, hogy valami elérhetetlen még jólesik beszélni róla