- Nekem meg, ha az Atyának is!
Megvárjuk, hogy az Atya követ-e minket. Bent elmondom Tömzsipörölynek a problémám és hozzáfűzöm, hogy az Atya is segít, ha esetleg olyat kérdezne, amiről fogalmam sincs.
Tömzsipöröly leráncigál három széket a küzdőtér szélére és megvárja amíg leültök. Miután meghalgatta a problémádat lecsusszan a székéről és a fejét vakargatva járkálni kezd körbe-körbe:
-Ebben sajnos nem nagyon tudok neked segíteni. Legalábbis személyesen én nem. Én a képekhez meg néhány haszontalan dologhoz értek a fogadósságon kívül. Valószínüleg a klán papjai esetleg tudnának segíteni, de ez sem biztos. Ők mostanában a saját népünkkel vannak elfoglalva és azthiszem nem is nagyon értenek az ijesmihez. Elvégre -elvigyorodik - megvannak az előnyei, ha valaki törpének születik. Ránk nem nagyon hatnak az elmetrükkök meg a mágiák is gyakran másképpen. De hogy valami hasznosat is mondjak. Nekem is egy ember varázsló tett a fejem köré egy pajzsot vagy mit. Jó pénzért szerintem a környéken is található olyan varázsló aki hajlandó megtenni ezt neked is. Ha kell szerzek nevet, de ígérni nem tudok semmit.
Lemondóan széttárja a kezeit:
-Sajnálom.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-18-2006 at 11:16..
|