En 15 raktarral jatszok hadis orival.
200 hekin annyit jelent, hogy a gyors csopiba 5 tanyat tartok mellette, 400 hekin ha jol tudom akkor olyan 15 tanyam volt utoljara.
Tanyafree biztos, hogy jo, meg nagyon meno, de en azert nem szeretem pl. ha hadis tf, mivel elegge halnak az emberek ha ehezes van...persze, igy is

De a 15 raktarnyi kaja ha jol emlekszem, akkor 8 korre eleg, igy 4 orankent eleg etetnie nekem vagy eppen a szovinek karavannal, es ez altalaban megyeget...na meg ugye akkor ennyi a fogyasztas, hogy ha otthon vannak a seregek.
Most tesztelgetek egy masik strategiat, miszerint, ha nincs otthon a lovas sereg, akkor eppen annyi a termeles, mint a fogyasztas, es ha pedig itthon van a sereg, akkor -1000 bala a termeles.Ezt most 6 raktarral es 16 tanyaval probalom, es az a meggyozodesem, hogy bar 1 hijan ugyanannyi a tanya+raktar epuletszam, megis jobban birja az ori az ehezest, koronkent 70 ember megy el, ha nincs kaja.
Egyebkent, a gnom biztos, hogy jo nyersilopkodasra, sot ha van neki 10% kocsmaja hadiskent, akkor epuletfelmeresre is hasznalhato es nehezebben gyujthato. Nekem az orias jobban bejon magasabb szinteken hadisnak, de ha valaki szereti a gnomot, akkor jatszon vele!