-A jelmágiához véletlen én is értek egy keveset, de nyilván vannak nálam sokkal jártasabb. Szétnézhetek a rendemben, hátha valaki ismer egy varázslót, vagy valakit aki ismer egy másvalakit, és így tovább. Azért jobb ha tudjátok egy mágikus rajzolat megtörése nem kuyta futtába megy. Hosszas elemzés után, ami akár órákat is jelenthet, szánjra rá az emberfia a megtörés rítusára, amelyben sose lehet tökéletesen biztos, és a tét nem kevesebb mint maga a túlélés.
Valószínűsítem, hogy a jelek zöme jelző vagy különféle mágikus hatások kivédésére szolgál. Úgy mint térmágia, tűz, valamint leggyakoribbak még az elmére ható gátló rajzolatok.
Ezek kijátszására elég kevés mód van, megtörésére pedig szerintem nem lesz időnk.
Én még mindig azt javallom, hogy 1 vagy 2 fő lopózzon csak be és lopja ki azt, ami nekünk kell, a harc felvállalása beláthatatlan következményekkel járhat.
Vagy a B tervem pedig az, hogy folyamatos zaklatással egyesével vadásszuk le az őröket, naponta 1-2-tőt. Az alvás hiánya, a folyamatos veszélyérzet hamar megtöri a legegészségesebb szervezetet is. Persze ennek csak akkor van értelme, ha az utánpótlás nem megoldható, vagy nehézkes.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-17-2006 at 06:58..
|