- Ha jól sejtem, akkor míg el nem tűnik valaki az őrök közül, és meg nem történt a felderítés kár arról beszélni ki, hogyan, mikor jut be az épületbe ha támadásra kerül a sor.
Támogatom azt az ötletet, hogy Ishar és Meríín menjen holnap a felderítésre. Ha ez ellen nincs ellenvetés, akkor azt kellene megtárgyani, hogyan tüntessünk el egy őrt.
Valamint nem ártana keresni egy olyan varázshasználót, aki ért a különböző mágikus vésetekhez, szükségünk lehet a tudására.
-Egy helyi boszorkánymestert?- kérdi Feran. - vagy másvalakire gondoltál?
- Talán egy varázsló ehhez jobban értene. E mellett lehet más szolgálatokat is tehetne számunkra.
- Hmm.. keressünk akkor varázslót. Mere induljunk?
- Nem ismerem a helyi varázshasználókat. Az ékszerész mester említett még régebben egy fogadót, ahol megfordulnak varázslók, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízhatóak. Ifin elég nagy város, valami céhük, vagy hasonló kell hogy legyen itt. Valami tájékozotabb helyit, például Tömzsipörölyt kellene megkér5dezni erről.
-Rendben - áll fel Feran - Akkor Íshar és Meríín felderítik a raktár környékét és az esetleges megfigyelőket. Az Atya próbáljon meg varázslók nyomára bukkanni a városban. Dhar az elmélye köré kerít védelmet. Ha Tömzsipöröly nem tud segíteni akkor majd én. Ryel varázslót keres szintén és holnap Ennar.-tól mindent amit esetleg még ki tudnak deríteni. Például ismernek e jelmágiában, rúnamágiában jártas személyt. Jómagam Ísharéktól külön járom körbe a célterületet és igyekszem némi információt gyüjteni a védelem mágikus feléről. Ha egyéb kérdés nincs akkor ... - egy pillanatra ledermed és mintha a távolba figyelne - Nos akkor mára ennyi tán.
- Rendben. Megteszem, amit tudok - válaszolom.
Megvárom mit reagálnak a többiek. Majd míg Feran nem távozik, én is maradok.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-17-2006 at 08:38..
|