Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 10-16-2006, 13:30
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

A pap felé fordulva:
-Lelkem Tooma-t a Fejszés-t szolgálja és az Ő híve vagyok. Más istenekhez, természetesen atyáim isteneit kivéve, egy kivételével nem köt hit és kötelezettség. Az egy isten kinek helyet biztosítok még szívemben - jobb kezem kissé tétován a melkasomhoz emelintem, majd magam mellé ejtem -és lelkemben a más népek istenei közül, az Ville, a becsületes harc istennője, kit úgy vélém, ha Atyáim ismernek épp úgy tisztelnének, mert úgy vélem ő az kit, fajombéli tisztelettel illethet a kövek fiainak Atyjain kívül.

A pap elégedettnek tűnik a válaszoddal.
- Látom tiszteled Őt, nagyon helyes. Így biztosan nem tagadja meg tőled a gyógyulást - azzal jobbját reteszi a szent szimbólumára, balját a fejedre, és imát intéz Villéhez. Mire befejezi a litániát a sebeid begyógyulnak egytől egyig, sőt a szakállad is visszanő, a szemöldököddel, és a szempilláiddal együtt.
- Úgy vélem most már nincs szükséged ezekre a kötésekre, adj hálát ezért Villének - mondja mosolyogva.
- Ha megbocsájtasz, most mennék, sok dolgom van még - azzal távozik.

A fogadó földszintjén ülők látják, hogy a pap lesiet a lépcsőn, biccent Farkas és a hölgy felé, majd sietve távozik.

Last edited by Chris; 10-16-2006 at 13:36..
Sponsored Links