View Single Post
Old 10-14-2006, 21:31
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nos elnézést mindenkitől, hogy ennyire visszanyúlok a topicban, de úgy érzem, muszáj véleményt nyílvánítanom: koromból adódóan a Heroes 1-2 kimaradt az életemből, de a 3. részt a mai napig a legjobbnak tartom mind közül. Rengeteget játszottunk vele az ezredforduló környékén, és még utána is. Aztán jött a 4. rész: kicsit szebb, kicsit eltérő, de lényegében ugyanaz. Remekül játszható volt, és egy 3. részben jártas játékosnak semmi gondot nem okozhatott az elsajátítása. Ugyanakkor pár napja kezem ugyébe jutott az 5. Azt hiszem, kár, hogy tönkre ment a 3DO. Azon a véleményen vagyok, hogy jobban meg tudták volna oldani a feladatot, mint az Ubi soft. Mert ez az új rész rendkívül szép, és persze lehet jobbról-balra, s aztán vissza forgatni a várat, de a játék ingerszegényebb lett. Nekem hatalmas csalódás. Imádtam a 3. részt, s most, hogy megláttam és kipróbáltam az 5.ket, sírni tudtam volna.

És akkor, hogy érdemben is hozzátegyek a témához: hallott itt valaki az Age of Empires sorozatról? Bár a 3. rész beszerzése még folyamatban van, de az első két rész megfogott, és tetszett. Illetve a 2-ről koppintott Star Wars Galactic Battleground c. játék se rossz...
Reply With Quote