Zou, ne haragudj, de én remélem, nem kapod vissza az orikat. Nem mintha bámi bajom lenne veled, de ha Ati visszarakja őket, akkor ennek nem lenne már vége. Mindenki itt kiabálna és perrel fenyegetőzne, merthogy ő jattolt egy csomó vipt, őt hagyják játszani ahogy akar! Félre ne érts, nem azt mondom, hogy csaltál, de lásd be, hogy ha más lenne a te helyedben, akkor te se hinnél neki...
Én ugyan nem vagyok jogász, de paraszti ésszel úgy értelmezem a dolgot, hogy a játék bárki számára ingyenes. Ha támogatod a fenntartást vip leszel, és jogosult vagy egy csomó kényelmi szolgáltatásra: helytartó, pontlista, 5 piac, hadüzenet, karaván meg a többi. És van egy olyan sejtésem, hogy ezek Y-ban éppúgy működnek mint ahogy B-ben tették, azaz a pénzedért cserébe megkapsz minden szolgáltatást amire előfizettél. Arra ugyanis nem fizettél elő, hogy rád más szabályok vonatkozzanak mint másra. Ha eleget teszel az áthelyezés követelményeinek, akkor át leszel helyezve vip ide vagy oda...
Ha privátban megbeszéled Atival ezt az egészet, és visszarak, az nem zavarna. Nem is tudnék róla, mint ahogy nem tudna szine senki. Lenne egy újabb érdekes pletyka a hódban, ez azért nem olyan szokatlan. De ilyen körülmények között... inkább maradjatok anarchban.
|