Quote:
Originally Posted by Ven
Igen ez a fajváltás elég negatív visszhangot keltett a lev. listen., ezért nem is akartam erről a részéről megközelíteni a témát Egérke. (s mint Ati írta komolyabb változtatást nem tervez, így ha olvassa el is fogja vetni vszínű, ezért gondoltam vmi egyszerűbbre) Kisbér a számításaid egyfajta elméletet jelentenek, amelyek a gyakorlatban nem használhatóak. Tudom, hogy voltál fent te is elffel, de akkor még más szabályok voltak. (gondolok itt volt szövik verésére, sok kis ori legyalázására klánba) Itt a probléma, hogy te is ráérezz: ha egy elf kimegy és észreveszik mélybe verhetik, ha a min. föld alá kerül, de ezzel a 10%n belül marad egy lehetősége lesz v. újráz v. nem forog se más orija se az, mert visszajutni a min. föld felé on-line játékot, és szerencsét igényel, na meg egy rahedli pénzt. Ez szerintem nem jó. Nem arról van szó mennyire tápos faj. Az egyik legjobb faj az 5 szinten át, ha vki jáccik vele és tudja is használni. Ezért vagyok kíváncsi mások véleményére, hogy lehetséges-e nem tovább tápolva ezt a problémáját megoldani? Netántán bekapcsolni a hekikért folyó versenybe.
|
Aki elfet választ, az előre tudja, hogy a 10% fölé nem juthat csak ütéssel... ha feljebb is akar felfedezgetni, akkor másik fajjal kell nekiindulni, eléggé széles skálán mozognak a fajok ahhoz, hogy mindenki a kedvére válogasson.... az elf azért van bekorlátozva 10%-nál, mert annyira erősen védekező faj, és ezt kihasználva kb elfek uralnák a topot ha addig lehetne fedezni.
Ha mondjuk a 10%-os határt elérve elveszne 1-2 védő bónusz, cserébe néhány támadót kapna, akkor meg már másik fajnál lukadunk ki, amit ugye a csoport elején is kiválaszthat az ember.
Tehát a csoport elején kell jól megfontolni, hogy meddig szeretnénk felljutni, és ha ez jóval feljebb van mint a 10%, akkor nem érdemes elfet választani. (elfmániásoknak, és kihívást kedvelőkenk mondjuk még mindig tökéletes választás

)
Mondom ezt úgy, hogy van egy nagyobbacska elfem