Quote:
Originally Posted by wand
Zou, mint tudod egy gépről azért necces vinni két orit, nem szabálytalan de az országok közt nem lehet összefüggés.
ha jól tudom nálad pedig volt egy pár:
1. mindkét ori azonos emilről volt regisztrálva
2. azonosak voltak a jelszavai
3. az azonosító emil megküldése után szépen sorban lettek azonosítva a tieiddel együtt, gondolom egy IPről egy felhasználról.
szerintem ennyi bőven alég ahhoz a következtetéshez, hogy az eddigi tapasztalatok és a józan ész alapján, az országok 1emberé voltak.
|
Gondolom ezt lehozta a Magyar Nemzet, hogy mindenki megtudhassa akit érdekel

Olyannyira titkosak a Hódító szűrési módszerei, hogy nem tudhatja senki ezeket az adatokat ami alapján lebukott Zou (rajtad kívül)
Színház a világ...
Egyébként ha az általad közzétett adatok hitelesek akkor ki lehet dobni az orikat sztem is, bár ez korántsem azt jelenti, hogy igaza van annak aki kidobja. Ha én ülnék a gépnél és a nejem jönne, hogy azonosítson valószínűleg elhajtanám, ha éppen én akarok itt ülni, ha meg ő ülne itt megkérném,h azonosítson engem is. A jelszavakról meg ki tudja micsodák? Lehethogy a közös gyerekük neve?

No mindegy...
Bennfentes kolléga, nem valószínű, hogy neked kéne indokolnod "szakmailag" a döntést, főleg nem úgy, hogy nyíltan felvállalod, hogy olyan adatokat tudsz amihez semmi közöd nem lenne.
Eleve büntetőjogi passzus a személyes adatok kezelése... Ha te tudod,hogy Zounak és a nejének azonosak a jelszavai akkor, hogy higgyem el, hogy nem ismered ezeket a jelszavakat? Ha meg ismered akkor valaki nem megfelelően kezeli az adatainkat!