Hmmm...vannak módszerek, amivel el lehet ezt is érni. A mágikus metódus biztosabban téveszti meg az érzékszerveket, de esetleg gyanút kelhet egy hatalom tudóban. A hagyományos módszer pedig általában csak rövid ideig, vagy kevésbe ismert személy esetén válik be nagy eséllyel.
Szerintem kár lenne ezt elkapkodni. Az első találkozásnál legyünk csak a testőrök, ezt javallom, hisz nem biztos, hogy ezen az úton akarunk majd újra bejutni az épületbe, illetve az időpont sem biztos, hogy egyező lesz majd.
Lehet jobb lenne, ha már most ismernénk, kitárgyalnánk a helyről az ismereteinket, hogy jobban tudjunk szervezkedni.
Feran bólint:
-Valóban talán csak felderítenünk kellene. De azt javaslom, hogy az Atya ne játszon testőrt. Ha másodszorra megyünk job lenne,ha nem tünne fel, hogy a testőr jön, Én Íshart és Dhar-t javaslom elsőre kíséretnek. Ha nagy az érték akkor Meríín és én is megyünk másodjára. De Dhar, Már megbocsáss - biccent Dhar felé - kissé feltünő, jelenség. Viszont ha már másodszor látják, nem nézik meg annyira alaposan. Megfelelő ruhával pedig szerintem a rövid idejű megtévesztés is elég. Amíg bejutunk. Onnantól négyen visszük a fő csapást.
Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-13-2006 at 09:47..
|