Quote:
Originally Posted by Zounok
A jelszavak megegyezése: Természetes, hogy megegyeznek ! 4 az enyém, így az egyszerűbb....a feleségemé meg pedig mint írtam egy éve szinte szabin volt...annak is azt a jelszót adtuk, mert így 1xű a dolog !!! Mi ebben a szabálytalan???
|
hm??? 2 ember tök külön álló országai, miért lenne egyszerűbb ha ugyanazt a jelszót adjátok??
egyszerűbb igen ha valamelyikőtök végig akar menni az országokon.
de Ti olyat ugye nem tesztek.. mindenki csak a sajátjával foglakozik. akkor meg mitől lenne egyszerűbb ha azonos lenne a jelszó??
Quote:
Szépen megkérlek Wand maradj ki ebből, nem a te dolgod, ne akarj megint félrekavarni, nem is igazán érdekel a véleményed már ebben a témában, sztem már megtetted amit megtehettél Attila érdekében
Téma lezárva a részemről veled Wand
|
megjegyzem ez egy nyilvános fórum, ha már itt hozod elő értelemszerűen az mondja el a véleményét aki akarja.
talán jobban elérhetted volna a célod, ha személyesen beszélsz Atival, netán meghívod egy sörre a feleségeddel karöltve, aki netán 1-2 "kereszt kérdésre" is tudott volna Atinak válaszolni, ezesetben talán el is hiszi , hogy az övé az ori..
Quote:
Csak még valami Wand !
Nem az a lényeg mit hisz Attila, és mit nem, mikor anyagi vonzata is van a dolognak! Az ártatlanság vélelméről hallottál már? Szal nem nekem kell kimagyaráznom a dolgot, hanem neki bebizonyítania, hogy jogosan tette át őket!!! A többi engem nem érdekel már, mint említettem !
Zou
|
na igen a lényeg meg az ártatlanság vélelme..
a lényeg az, hogy a két ori közt olyan összefüggések vannak ami azt mutatják, hogy 1 emberé voltak és pont.
lévén az emberek külön emil címet szoktak használni.
innetől a normális megitélés szerint a dolog bizonyítva van, szó nincs ártatlanság vélelméről.