Attila, egy kérdésem lenne már csak. Mi alapján kezeled úgy? Honnan veszed magadnak a jogot, hogy bárki szavában is kételkedj??? Semmilyen szabály ellen nem vétettünk, semmilyen szabály nem tiltja amit tettünk, sőt, a Te általad leírt szabályok szerint jártunk el! Erre kivágod mindkét orit! Igazán szabályos és nagyvonalú az eljárásod! Holmi feltételezésed szerint kivágsz olyan orit is, amiben több 1000, ne adj isten 1000.000 Ft-om fekszik benne, sosem adtam össze a VIP-ek értékét! Nem nekem kell téged meggyőznöm az igazamról azt hiszem, én fizetek egy szolgáltatásért....ha te onnan kivágsz, azt neked kell igencsak erősen megindokolnod, nem feltételezésre alapoznod !
Tehetsz be bármilyen szűrőt, az nem tudja megállapítani, hogy ki ül a gép előtt! Te ,mint a játék tulajdonosa nem vághatsz ki senkit sem feltételezések alapján, amíg nincs rá bizonyítékod, hogy az illető nem szabályosan játszott!!!!! Ha ennyire rossz a szűrőd, nem tudja kezelni ezeket a dolgokat, akkor változtatni kell a szabályokon, amik egyértelművé teszik!
Attila, utoljára kérdem, hogy visszateszed-e az általunk szabályosan kezelt és vezett országokat a helyükre, és he nem indoklod meg megfelelőképpen az áthelyezésüket, akkor tovább megyek és feljelentelek az illetékes helyen! Nem érdekel mibe kerül, az sem meddig tart, de végigviszem! Azt hiszem eddig is türelmes voltam, többször leírtam már mi történt, semmit sem tudtál felhozni az országok tevékenységével kapcsolatban, mint szabálytalanságot!
Nem tudom mennyire van kedved pereskedni emiatt, döntsd el, de nem hagyom a pénzemet veszni holmi feltételezésed miatt!
További jó játékot mindenkinek, Te pedig Attila remélem meggondolod magad és visszateszed az országainkat!
Üdv:
Zou
Last edited by Zounok; 10-12-2006 at 14:33..
|