View Single Post
Old 10-12-2006, 08:38
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Mikor mindenki leült Feran bemutatja az ékszerészt Dhar-nak. Majd beszélni kezd:
-Mielőtt Ennar úr tájékoztatna minket, azoknak kik nem tudnak róla elmondom, hogy többször is járt a célépületben és Ryel képességeinek hála most már ismerjük a belső elrendeződést. A későbbiekben Ryel elmondja mindazt mihez hozzájutott és a tervben megpróbáljuk összeilleszteni a darabokat. Ennar úr! Kérem! - leül és átadja a szót az ékszerésznek.
-Először is köszönöm, hogy résztvehettem az iménti küzdelmen. Az én szemeimnek jobban tettszett, mint a fizetett látványoskodó bajvívók "csatái". De hogy azonnal a lényegre térjek. Ma napközép után nem sokkal Céhünk üzenetet kapott "Abból a bizonos" épületből. Hetek óta ez volt az első hívás és más szempontból is eltér az eddigiektől. Ezúttal nem dolgozni hívtak minket, hanem eladási szándékot jeleztek felénk. Az üzenetben az áll, hogy több, nagy tisztaságú drágakövet és megmunkált nemesfémet kívánnak pénzzé tenni általunk. A hasonló ügymenetekben szokásos jutalék háromszorosát ígérték és teljes titoktartást kértek az eladó személyére. Ez természetes és be is tartjuk. A találkozóra holnap este kerülne sor. Ezúttal azonban, az eddigiektől eltérően képviselőnknek mindenképpen kísérettel kell mennie, hiszen a sok drágaság sok rablót vonzhat.
Reply With Quote