View Single Post
Old 10-11-2006, 20:01
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.

Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.

A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
Ha megadod az adataidat másnak.................

Pin kódot se szokás a bankkártya hátára írni, ha mégis, akkor ez az ígyjárás tipikus esete. Ha valaki az alap biztonsági intézkedésekre fittyet hány, akkor sajnos bármilyen bonyolítás vagy nehezítés felesleges. Nem nehezíteni kell a törlést, hanem azt betartani, hogy nem adod meg a belépőadataidat senkinek.