-Köszönöm szépen. Remélem mielőbb beszélgethetünk újra és akkor kellemesebb dolgokról. Az épületük története izgalmasnak ígérkezik, mert nem hittem volna, hogy pár évnél öregebb ez a fogadó. Persze csak akkor, ha éppen nem zavarom. Mégegyszer elnézését kérem.
- Remélem lesz alkalmunk beszélgetni még - mondja mosolyogva.
Meghajolok és távozom. Ő a szobában marad.
Ha már lent van Oler akkor odamegyek hozzá, ha még nem akkor felmegyek a nagyúrhoz.
Oler lent vár, és Morel is ott ül vele.
Odamegyek Olerékhez és Oler felé biccentek:
-Valamelyest megnyugtató híreket kaptam. De hogy biztosak legyünk fel kell mennünk és a Nagyúrnak meg kell mutatnom valamit. Morelnek elmondtad?
- Elmondtam. Ő most itt az emlegetett papot várja. Mi meg ne késlekedjünk, mert még abban a pagodában is tiszteletünket kell tennünk.
-Nékem sem ártana némi papi segítség, de a Nagyúrhoz feltétlen fel kell mennünk. -mondom neki. - Haiy-Ti megmondta hogy lehet kijutni a szobákból az ajtó elkerülésével - súgom hallkan. - de inkább nem itt mondom el.
Felmentek, a szobaajtót nyitva találjátok. Bementek, elhúzzátok az ajtót. Gren elmagyarázza a helyzetet. A nagyúr megköszöni az információt, és biztosít felőle, hogy utánanéz ennek a kijáratnak.
Engedélyt kérek a rövid ideig való távozásra a Nagyúrtól azután Oler-el elindulunk a Gesztenyés Pagodába megkeresni az éneklős lányt.
Megkapod az endedélyt, de csak te. Olert nem engedi el, mondván nem árt ha azért marad valaki itt a kíséretből is.
Last edited by Chris; 10-12-2006 at 11:30..
|