Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 10-11-2006, 10:34
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Begyűjtöm a nekem küldött dolgokat, főleg az érmeket. Dobok pár "jutalom" nézést ha látok szemre való nőt. (az őzike alkatú nőket kedveli a legjobban)
Találsz egy két csinosabb nőt, aki kissé szégyellősen tekinget feléd, némelyik látszólag elpirul a pillantásod nyomán.

Mesternek:
- Elíg volt mára níkem, kimörített a lögutóbbi ellenfilem. No meg úgy szöretek küzdeni, ha ín is mög az ellenfilem is kipihönt, meg sírtetlen. Nehugymá késűbb aztat mundják, hugy csak a fáradságtúl dőt ki nekem, nem is a csapásaiumtúl.
De mögvárom a vígit, me böszélni akartá völem, mög akivel jüttem, azzal is böszélnem köll majd. Addíg nízem ezeket a feltürekvűket.

- Jól harcoltál! Sajnálom, hogy nem lépsz újra a küzdőtérre, de megértem. Most sok dolgom van még, így nem áll módomban megbeszélni veled a bátyám ügyét. De ha megmondod hol szálltál meg holnap reggel meglátogatlak, megbeszéljük a dolgot, és elviszem neked az ajánlólevelet. Az általam kiállított ajánlólevéllel bármelyik nagyobb tiadlani arénában munkát kaphatsz ha szeretnél. Itt a fizetséged - mondja, s a kezedbe helyez egy erszényt - a hintó kint vár, elvisz ahova szeretnéd. De előtte menj oda a csuháshoz - int fejével a már előzőleg is említett alak felé - ő majd meggyógyít, aztán vidd magaddal, hogy az alku szerint a társaidon is segíthessen.
- Júl van az égiek lögyenek völed is. A Lágy szellű fogadúban szálltunk mög, utt mögtalálhatsz.
Miután elbúcsúzol a férfitól, ő elsiet valamerre a dolga után.

Visszaadom a fegyvereket és a vértet, elrakom az erszényt, majd oda megyek a csuháshoz. (milyen medál van a nyakában? Sólyomhold.)

A pap udvariasan érdeklődik a felől, milyen istenben hiszel, esetleg ismered, vagy hiszel-e Villében.
- Dartun adjun jú estét atya, nemríg röbegtem hálát Arel istenűnek, a fínyes gyűzelemért. Ma igazán figyelhetet, me rendesen mögmozgattam ellenfilem.
A pap elégedettnek tűnik a válaszoddal.
- Látom ismered és tiszteled őt, nagyon helyes. Így biztosan nem tagadja meg tőled a gyógyulást - azzal jobbját reteszi a szent szimbólumára, balját az egyik sérülésedre, és imát intéz Villéhez, akit te Arel néven ismersz. Mire befejezi a litániát a sebeid begyógyulnak egytől egyig.
Hálat adok mégegyszer Arelnek, a gyógyításért, meg az atyának is megköszönöm és meghívom egy sörre majd a fogadóan.
Összeszedem a cuccaimat, zsákomat és akkor mondom az atyának, hogy akár mehetünk is, híj a kötelesség. No meg a többiek is had örüljenek Arel gyógytásának.

Elégedetten lépsz ki az aréna ajtaján, oldaladon a pappal. Ahogy kiérsz rögtö észreveszed a hintót, és a várakozó kocsist. Épp szállnál be, mikor egy kétségbeesett női sikolyt hallasz meg az egyik közeli utcából.
Ránézek a papra, aztán a fejemmel az irányba intek (közben bedobom a zsákomat a hintóba) és elindulok (nagy öles léptekkel). Fegyvereimet kézben veszem mire odaérek.
A pap is veled tart, ő is előveszi a fegyereit. Elég hamar megtaláljátok a hang forrását, mivel a hölgy egyfolytában segítségért kiabál és sikoltozik.
Három nagydarab fickó molesztál egy gyönyörű nőt. A hölgy szépsége egy pillanarta letaglóz, magát Ellanát képzelted ilyen ellenálhatatlannak, majd egy újabb sikoly magadhoz térít.
-Möndenki megáll! (süvöltöm) Fenyegető testtartást veszek fel, arcom nem sok jót ígér. Jobb karomon egy izom rángani kezd a robbani készülő erőtől.
Meglepetten feléd fordulnak, majd az egyik így szól:
- Oszt mé? Mi lesz ha nem engedelmeskedünk?
- Inkább gyertek segíteni, ennyien is meg tudunk osztozni ezen a szépségen - kiáltja feléd a másik röhögve.
A pofázóssal kezdem. Jobb fegyver nyéllel beleöklözöm az arcába, a balkézben lévő csatabárdot pedig jobb combjába vágom. (nem akarom őket megölni, de egy két kéz-láb rajta veszhet) Némán verekszem, szájam késpenge, szemem sötéten villan, arcom az undor kőmaszkja.
Az Arel pap is besegít neked, így elég gyorsan sikerül lerendeznetek az ügyet. Úgy tűnik nem képzett harcosok, inkább csak nagyszájú bajkeverők. Egy-egy fickót elintéztek, a harmadik meg elszalad. A két sebesült pedig egymást támogatva igyekszik elhúzni a csíkot.

Last edited by Chris; 10-12-2006 at 11:33..