Quote:
Originally Posted by Reaktor
All your base are belong to us ország pl . Nem fedezett fel 500 hekit se, de bőven 10K heki felett van már.
Csávó kérlek cáfold meg, ha esetleg rosszul tudnám
|
alairom, pont ezt irtam en is egy kicsivel korabban. tehat en azon orszagok koze tartozom, akik a foldszerzes ket opcioi kozul, felfedezes es hoditas kozul az utobbit valasztotta. namost azt nem allitom, hogy nem fedeztem 1 hektart sem. sot. a feldedezest arra hasznaltam, hogy kozelebb keruljek a celpontjaimhoz. vegyunk 1 peldat. en durvan 572k erteken vagyok. feltetelezzuk hogy folottem lenne egy orszag 600k ertekre. ahoz hogy 2 korre keruljek, szuksegem van meg 24k ertekre. ezt jelen pillanatban vagy lefokozassal tudom elerni, vagy felfedezessel. namost a lefokozas belekerul 120k katonamba (24.000*5=120.000). jelenleg 120k katonabol felfedezek 533 hektart, amivel ugyancsak 2 korre kerulok a 600k erteken levo (fiktiv) celponthoz. most az a jatekos jelentkezzen, aki inkabb a lefokozast valasztja a felfedezes helyett. lehet most Méri es Heró jelentkezni fog, mert ok "elvbol" nem fedeznek. hat meg se haragudjanak de ez azt jelentene hogy a klan vagyonabol csufot uznek. namost ha az en 572k erteku orszagombol felfedezest exponencialsan tobb katonaval tudnek inditani (ha jol emlekszem wand javaslatara vagy 4,5x tobb katonara lenne szuksegem), akkor a lefokozas marad a "jobbik" opcio. en megmondom oszinten, nincs kedvem 8 napig kepezni 120k katonat csak ahoz, hogy elindithassam a tamadast.
viszont azzal is eggyetertek, hogy nem jo 1-1 orszagot felvinni 2400 hekirol 20k hekire csak felfedezessel. eppen ezert ertek 1et maximalisan Reaktor otletevel:
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Van egy olyan javaslatom, hogy:
Annak a játékosnak nehezedjen a felfedezás, aki az A csoportban már többet fedezett fel, mint amennyit foglalt.
Azaz, ha 3000 hekit foglaltam már akkor 3000 hekiig marad a 225 kattincs.
Afelett legyen szankcionálva a felfedezés.
|