View Single Post
Old 10-10-2006, 21:39
csavo's Avatar
csavo csavo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
All your base are belong to us ország pl . Nem fedezett fel 500 hekit se, de bőven 10K heki felett van már.

Csávó kérlek cáfold meg, ha esetleg rosszul tudnám
alairom, pont ezt irtam en is egy kicsivel korabban. tehat en azon orszagok koze tartozom, akik a foldszerzes ket opcioi kozul, felfedezes es hoditas kozul az utobbit valasztotta. namost azt nem allitom, hogy nem fedeztem 1 hektart sem. sot. a feldedezest arra hasznaltam, hogy kozelebb keruljek a celpontjaimhoz. vegyunk 1 peldat. en durvan 572k erteken vagyok. feltetelezzuk hogy folottem lenne egy orszag 600k ertekre. ahoz hogy 2 korre keruljek, szuksegem van meg 24k ertekre. ezt jelen pillanatban vagy lefokozassal tudom elerni, vagy felfedezessel. namost a lefokozas belekerul 120k katonamba (24.000*5=120.000). jelenleg 120k katonabol felfedezek 533 hektart, amivel ugyancsak 2 korre kerulok a 600k erteken levo (fiktiv) celponthoz. most az a jatekos jelentkezzen, aki inkabb a lefokozast valasztja a felfedezes helyett. lehet most Méri es Heró jelentkezni fog, mert ok "elvbol" nem fedeznek. hat meg se haragudjanak de ez azt jelentene hogy a klan vagyonabol csufot uznek. namost ha az en 572k erteku orszagombol felfedezest exponencialsan tobb katonaval tudnek inditani (ha jol emlekszem wand javaslatara vagy 4,5x tobb katonara lenne szuksegem), akkor a lefokozas marad a "jobbik" opcio. en megmondom oszinten, nincs kedvem 8 napig kepezni 120k katonat csak ahoz, hogy elindithassam a tamadast.

viszont azzal is eggyetertek, hogy nem jo 1-1 orszagot felvinni 2400 hekirol 20k hekire csak felfedezessel. eppen ezert ertek 1et maximalisan Reaktor otletevel:

Quote:
Originally Posted by Reaktor View Post
Van egy olyan javaslatom, hogy:

Annak a játékosnak nehezedjen a felfedezás, aki az A csoportban már többet fedezett fel, mint amennyit foglalt.

Azaz, ha 3000 hekit foglaltam már akkor 3000 hekiig marad a 225 kattincs.

Afelett legyen szankcionálva a felfedezés.
Reply With Quote