Quote:
Originally Posted by BeeLord
Megkapta az esélyt az államformás topic, az új fajos topic is például. Egy próbát megért, egy kicsit gondolkodtatott mindenkit, aztán paff. Ártani ez a téma sem árt, ergo talán valami jó is kisülhet belőle.
|
Ki mondta, hogy árt?
Lehet rajta rágódni, mindenki elmondhatja a véleményét, a végén úgyis Ati dönt
Quote:
Te mindig frappáns, vicces, irónikus, ugyanakkor lemondó, elutasító válaszokat írsz.
|
Nem is mindig, mondjuk csak az esetek 99%-ban

(najó, ez túlzás, amúgy meg örülj, hogy nem ismersz személyesen

)
Quote:
Próbáld beleélni magad, próbálj százalékokat, variációkat kitalálni. Kíváncsi vagyok, milyen a komoly és kreatív Csokibácsi.
|
Mivel nem támogatok ilyenfajta változást, ezért ötletet erre tőlem ne várj

Majd lesz aki támogatja, én meg elmondom burkoltan a magam módján, miért nem tetszik nekem, erre (is) jó ez a fórum (ami tetszett, azt eddig is támogattam, eztán is fogom, no para, nyugodt álom). Ha mindenki egyetértene mindenben, rohadt egyszerű és unalmas lenne az élet.
Ezer meg egy dolgot bele lehetne pumpálni a játékba, amitől realisztikusabb és élvezetesebb lenne (jó kérdés, hogy egy fantasy játéknál mi számít élethűségnek). Ha nem lennének ilyen ötleteim, miből merítenék az iróniához? :P
A hódítót az egyszerűsége miatt szerettem meg anno, most sincs agyonbonyolítva és én szeretném, ha ez sokáig így is maradna.
Mesterséges fék-gén vagyok a törzsfejlődésben? Van ez így, de ettől még én is csak egy szavazatnak számítok
(komoly - az mi? , kerativítást meg ha gondolod, priviben megmutatom, de csak a saját felelősségedre)