Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Amit írsz, az logikus, de bonyolítja a játékot. Az időjárás meg csökkentheti a haderő mozgékonyságát. Kismillió dolgot bele lehetne szőni, lehetne csinálni az egészből egy valósághű csataszimulátort is, akár katonánként nyilvántartott sebesülésmértékkel, hadrafoghatósági állapottal, de szerintem az már nem a hódító lenne.
|
Megkapta az esélyt az államformás topic, az új fajos topic is például. Egy próbát megért, egy kicsit gondolkodtatott mindenkit, aztán paff. Ártani ez a téma sem árt, ergo talán valami jó is kisülhet belőle. Te mindig frappáns, vicces, irónikus, ugyanakkor lemondó, elutasító válaszokat írsz. Próbáld beleélni magad, próbálj százalékokat, variációkat kitalálni. Kíváncsi vagyok, milyen a komoly és kreatív Csokibácsi.
Személy szerint szándékosan nem próbálok még konkrétumokat írni. Gyerek vagyok én még a játékban, először a nagy öregekre lennék kíváncsi, akik többek között átélték már a fajok megjelenését is. Hisz az is lényegében változtatta meg a játékot, és szerintem egyáltalán nem rontott rajta... Gondoljátok át. Ha mégsem indul be az ötletgyártás, hát egye fene. Álltam már nevetségesebb elvek oldalán is(ez elég hülyén hangzik).