View Single Post
Old 10-09-2006, 17:35
tibor tibor is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 96%
Talking

Quote:
Originally Posted by wand View Post
szerintem meg pont életszerű vagyok
ezért számoljunk:

egy 1.1M pontos ori van mondjuk 23000 hekin, legyen gnóm 50% barakk +10%toronnyal azaz 690k íjj +2300 torony, ezt beveri 740k ork ló 7tábornokkal azaz 14,230 barakkal

a 950Ks- ori legyen 20000 hektáron, azaz 71% barakk kell neki.

mindkettő halál életszerű a gnóm amúgy bazi nagyot védene klánban szinte beverhetetlen, és egyéniben is olyan szinten kikéne a közvetlen közelében lévő orinak támadni, hogy 2x visszaférne.

de itt nem az ork 150K pontról kockézat nélkül beverheti, lévén a gnóm nem fogja lebontani a fél oriját, cvsak azért hogy visszamehessen..

1,1M ponton van az első 8 ori egy klánból, azaz ezek közül bármelyikre lehetne menni. (ha figyelembe vesszük, hogy vannak ott törpék óriások, orkok, akkor beláthatjuk, hogy jóval kevesebb barakk aránnyal is be lehetne férni, mondjuk akár 60%al is)
aztán alattuk ez van:
9 964.650
10 802.201

azaz max 1 ori aki éppen kiszúrhatná, hogy támadok, esetleg ha mnts akkor lényegtelen, de be is tudok úgy állni , hogy nekik ne érje meg hozzám bontani vagy fokozni, miközben én egymás után unalmamban folyamtossan végigütlegelem a top 8 országot, mindenféle visszatámadás esélye nélkül..

mindkét ori teljesen életszerű és a szituáció is az.

Akkor megérdemlik, nem lesz egy rakás üres területed? Nem fognak alulrol embert lopni? Lehet finomitani csak üres területet kapsz ilyen ütésnél ne ellenkezz gondold végig ha mégis tetszene, miként lehetne az igazságtalan részeit kijavitani, ennél te is joval okosabb vagy. nem vagyok az 1-ben betudnák lépni egy pár oriba de nem szeretnék nem látom a pont listát és nem is akarom hogy ne befolyásoljon
Reply With Quote