Quote:
Originally Posted by Axa
Ati, valszeg az a gond, hogy csak részben értem a dolgot, ill a helytartó működését.
Szal ugye úgy működik, hogy ha emberlopás miatt leáll 30 kocsmám, akkor elmegy (lefokozódik) az összes tolvaj, aki ezekben a kocsmákban lakott?
Tehát mondjuk egy gnóm esetében elmegy 1800 tolvaj. Ha a helytartó az én ötletem szerint működne, akkor lenne 2 beállítási lehetőségem:
1. tegye piacra az 1800 tolvajt
2. fokozzon le 450 tolvajt és továbbra is védene még 1350 tolvaj a támadóimtól.
Mindkét beállítás nagy károktól mentené meg az országot és nem előnyökhöz juttatna.
|
Feltehető, hogy nem a kocsma van az intéződben leghátul. Ha igen, akkor szervezd át, mert az úgy nagyon rossz.
Ha nem az van hátul, akkor mire a kocsmálhoz ér az emberhiány, már egy igen tetemes mennyiségű embered hiányzik. Ha 1800 tolvaj nem fér el, akkor mivel emberhiány van, ezeket a HT hagyja lefokozódni, 1800-zal több embered lesz. Máris működnek a kocsmáid is, és a hátrébb levő épületek közül is pár.
Ha ilyenkor eladná ezt az 1800 tolvajt, akkor az országod romlana tovább, és következő körben nemcsak a tolvakjok, de a varázslók is elmennének (pontosabben el kéne adnia), utána pedig az összes védelmed is, és néhány kör alatt csont üres lehetne az országod.
Na ez az, amit nem hagy a HT. Ezt a romlást húzza ameddig csak lehet. Egyszer csak előkerülsz, és csinálsz valamit.