Quote:
Originally Posted by Békés
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.
Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva 
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.
|
Valami ilyesmire céloztam azzal, hogy védelem alól kijőve megsarcolom a nálam 1000x gazdagabbat illetve erősebbet

Aki játszik egy ideje annak van annyi haverja, hogy ezt meg tudja játszani, ez tény. Az is tény, hogy a jelenlegi viszonyok közt is lehet utalgatni egymásnak, legfeljebb némi rizikója van a dolognak...
Másik ellenérv, hogy mi van akkor, ha én vagyok az erősebb, és úgymond jogosan sarcolom a gyengébbeket. Ha egy harmadik fél kifosztja vagy lelopja valamelyiket, akkor megyek bosszút állni, mert az én jogos járandóságomat vitte el? Ehh...
Különben ez a téma télleg ki lett már alaposan tárgyalva, és amint Ati idenéz, megy is az elvetett javaslatok közé

Szal nemfárasztom magam tovább...