Thread: Hadi sarc
View Single Post
Old 10-08-2006, 13:35
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Siriann View Post
-Nem pontra, körre gondoltam a távolságot. Ha valaki ilyenkor bont, hogy sarcolhasson, akkor ez támadásnál is lehet így, a támadás pedig elfogadott...
-A sarc mennyiségét is lehetne korlátozni, így a sokkal gyengébb orikat nem volna érdemes sarcoltatni. Pl.: a sarcoltatott orik raktárának max befogadóképességének a valahányszorosa volna a határ.
-A sarc is befolyásolja a hírnevet, van akit például zavarna a hírneve elvesztése, ha lefelé sarcoltat.
Neharagudj de van 10 raktáram és annak mondjuk a 500% adjam oda a sarc fejében?
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség.
Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell.
Nonszensz.

Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva
Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom.
Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt.
Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet.