Quote:
Originally Posted by Axa
Minden tiszteletem a tiéd Senki, de ha értelmeset nem tudsz írni egy topicba, az még nem jelenti azt, hogy kényszeresen spammelni kell. Van annak is topicja...
|
egy ártatlan poénra azért nem kell harapni, amúgy meg sejtsd ki belőle az iróniát is: mit akarsz? hogy kiválassza a helytartó, hogy mi kevésbé értékes és lefokozzon annyi embert, amennyit elloptak csak hogy ne menjen el a sereg? szerintem bőven elég hogy elad annyi katonát amennyi elmenne. nem lenne jó, ha a helytartó akkora előnyt adna annak aki fizeti, amekkorát csak az kaphat aki éjjel nappal nem alszik. te azt akarod most elérni gyakorlatilag, hogy aki fizet az marhanagy előnyhöz jusson ahoz képest aki nem. jó, lehessen a helytartó profi játékos, de akkor egybutított verzió is kell azoknak akik nem vippelnek, de akkor meg akinek elg a buta verzió, az már nem fizet VIP-et és akkor a játék veszti el önfentartó képességét. Mit szeretnél jobban: olcsóbb VIPet és azt hogy aki nem tudja így se fizetni, az se legyen hárányban vagy azt hogy aki fizetni tudja, az legyen nagyon nagy előnyben és az sérthetetlen legyen.... ez kicsit kb olyan mintha a börtönbüntetést akarnád pénzel kiválthatóvá tenni, mert ezzel aki gazdag azt nem érheti nagy baj ittas vezetésnél....
*való igaz.. olyankor nem ad el a helytartó... az én tévedésem sorry!

*