View Single Post
Old 10-06-2006, 19:36
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.
Érdekes nekem úgy tűnik folyamatosan azon töröd a fejed, hogy a "nagyoknak és gazdagoknak" nehezebb legyen, és elvegyék a lehetőséget egy hasonló stratégiát követő kezdőtől.

Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.

Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)
Reply With Quote