Quote:
Originally Posted by -Fegya-
Minden tiszteletem azoknak, akik az élre tudnak kerülni, akár egyénileg, akár klánszinten. Tudom, hogy ez mennyi munkával, szervezéssel, milyen ötletességgel és vezetői erényekkel jár. Gratulálok hozzá!!!
Nem azon töröm a fejem, hogy neked rossz legyen. Úgy gondolom, valamennyire meg kéne nehezíteni a nagy országok helyzetét, hogy a kisebbek könnyebben zárkózzanak fel, az újoncoknak is legyen reményük felzárkózni, ne szakadjon annyira szét a mezőny.
Nem azért gondolkodok ilyeneken, hogy rosszat tegyek a nagy országoknak, hanem azért, hogy jobb legyen maga a játék.
|
Érdekes nekem úgy tűnik folyamatosan azon töröd a fejed, hogy a "nagyoknak és gazdagoknak" nehezebb legyen, és elvegyék a lehetőséget egy hasonló stratégiát követő kezdőtől.
Neked az is szúrja a szemed,ha vki az alsóbb szinteken gyűjtögeti a pénzét, majd duplázza, és később a vagyona segítségével nyer háborúkat. Csak azt felejted el, hogy ő azért a pénzért "megdolgozott", plusz 100-1000 köröket.
Mikor nektek ,sokszemélyiséges, fedezős, körbepörgőknek behoznak egy nehezítést, egyből kaptok hozzá egy könnyítést is.
(lásd szabi alatt csökken a max heki feletti föld)