Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha kötekszik, simán  Pl egy gnóm szövinek egy elf elég sokat tud ártani ha hagyják. De egy nagyon jó elfet is kifektetnek max 2 nap alatt, és annyira nem is kell hozzá átépülni.
Az Ex által emlegetett elf ori az értéke alapján 400 heki környékén mozog L-ben. Ott még élezik az orikat rendesen, azaz annyi barakk-torony mellett egy félelf röhögve átmegy rajta, és ha tekizhető akkor már meg van nyitva az út a nem 3-4 hadisból álló szövik előtt is. Ha eleve sok hadis van a szöviben, akkor nagyon épülgetni se kell akár egy mf elf szétszedéséhez sem...
Alapvetően az mf elf addig biztonságos, míg a tulajdonos úgy nem dönt, hogy tamagocsizás helyett aktív játékba kezd. Míg nem piszkálsz senkit szinte biztos nem te leszel az első célpont akit egy szövi bever fosztira vagy mittomén, de ha pl lopkodsz, akkor előbb-utóbb lecsapnak, mert senki nem szereti ha lopják.
|
Köszönöm a sok hasznos tánácsot.
Annyira profi szinten vitatkoztok ,hogy öröm olvasni. Nem tudom alkalmazni a sok hasznos információt amit olvastam. Az én esetem egésszen más. Romániából , egy faluból játszom, néha napokig nem tudok belépni.Ezért önellátó kell legyek , blöffölni nem lehet mert nincsenek fenn mindig a védővarázslatok.Szövibe se léphetek ,mert milyem az a tag aki napokig nincs netten ?Azt mondhatjátok ,hogy ne játszodjam . Ez sem működik mert kezdek függő lenni.Különben korlátlan hozzáférésem van a netten.(ha a szolgáltató engedi, de vihar,áramkiesés esetén mindig kiesés van) .Ezért gondoltam az elf túlélőt, mert ilyen körülmények között ez viseli el legjobban a gyűrődéseket.