View Single Post
Old 10-05-2006, 08:34
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Be kell osztani gondosan a nekünk szabott időt, ez nem vitás. (apró bólintás kíséri a szavakat)

-Hajerun Úraság, visszaadnám a megbízó levelét (közben átadom), minden rendbe találtam vele kapcsolatban.

-Köszönöm Atya, -elveszi és elteszi a levelet - örülök, hogy némileg megnyugtathattam vállalkozásunk fedezéséről a törvény álltal.

-Említette tegnap, hogy a közös feladatunkkal kapcsolatos hírszerzéshez lesznek még társaink, illetve ön is besegítene. A tervezés embere vagyok, így jó lenne, ha már fejembe véshetnék pár tényszerű adatot, hogy kitöltsem üres pillanataimat. Vagy legalábbis erőforrásaink gazdaságos felosztásáról illene dönteni.

-Úgy van. Nos.. Ryel inmár elég részletes információkkal rendelkezik a célpontról. Jómagam még a mai délután folyamán várok új információkat a lehetséges megközelítési módokról. Úgy tűnik pillanatnyilag, hogy Dhar, Íshar és Meríín adják a fizikai támadóerő nagy részét. Ön, Ryel és én inkább a szervezés és a mágikus támadás-támogatásban veszünk részt. Én valószínüleg Dhar-ék közvetlen környezetében fogok ténykedni, mivel mágiám többnyire pontos rálátást igényel. Ryel és Ön kissé távolabbról a helyzet gyors, pontos és legfőképp átfogó ismeretével és értékeléssével tudnak segíteni, meg persze egy-két trükkel, távoli varázslattal. Ryel és én mindenképpen kapcsolatban leszünk. Szeretnék ugyan egy mentális hálót létrehozni, ami összeköt mindenkit, de nem csináltam még olyat, s bár az elméleti tudással rendelkezem, nem biztos, hogy sikerül. Nekem eddig ez a véleményem és a javaslatom, de hallgatom Atya mire is kíváncsi pontosan?

Last edited by VérGyöngyTyúk Z; 10-05-2006 at 08:49..
Reply With Quote