Chris: mindenkihez, nincs kivétel. Malbordus, Morel, Marek, Stancil...
Malbordus:
- Morel kiabálására ébredtem fel, akkor láttam, hogy ég a tábor. Igyekeztem kiszúrni ki lehet a tettes, ezért körbenéztem. Körülbelül déli irányba láttam valami hőfoltott, ezért odamentem. Kiderült, hogy ketten próbáltam elbújni egy fa törzse mögé. Az egyik rám is támadt, a másik elmenekült. Pengét váltottam a rámtámadóval majd felmásztam a fára, onnan jobban látni. Mikor felértem a másik alak is menekülni kezdett. De láttam még valakit settenkedni a fák között, az úgy mozgott, mintha a menekülők hátába akart volna kerülni. Azután kigyulladt a nagy fényesség, és innen már te is tudod mi történt.
Oler:
- Kiabálásra ébredtem, majd láttam ahogy Marek, Malbordus, Gren és Morel elmegy mellettem. Az elf után mentem, de addigra őt már nem láttam, csak egy fegyveres fickót, azt megtámadtam, de ő nem vágott vissza, hanem elmenekült. Nem sokkal ez után nagy fényesség lett.
Stancil:
- KIiabálásra ébredtem, és ahogy körbenéztem láttam, hogy a tábor lángol. Nagyon megijedtem így Morel szekere alá bújtam, aztán amikor csend lett azt hiszem elaludtam,, mert arra ébredtem, hogy Gren úr kiáltozik.
Capullo:
- Kiabálásra ébredtem fel, és körbenázve láttam a felfordulást, de túl rosszul voltam ahhoz, hogy bármit tegyek, így csak vártam. Ami azt illeti most sem vagyok jól, ezért ha kérhetlek, hagyj aludni.
Last edited by Chris; 10-04-2006 at 13:53..
|