támadó sereg osztása
Nem ismerem a vonatkozó képletet, de azt ugye jól sejtem, hogy ha a hadseregem elég erős hozzá, akkor több részletben küldve többszörös kárt tudok okozni? Feltéve hogy mindegyik részleg át tudja ütni a védelmet. Nyilván nekem is többszörös veszteségem lesz, de ilyen fene gusztusom van, hogy holnap reggelre kő-kövön ne maradjon. Az ellenség pedig annyira gyenge, hogy 3x át tudom ütni és ennek ellenére nagyon el kéne pusztítani. És ha mindegyik részt ugyanabban a körben küldtem el, az érkezés sorrendje nem fog a küldésétől eltérni, ugye?
A katonai morálom szétfeszíti a képernyőt.
Edit: KIpróbáltam, Igen. A legyengült ellenfél sokkal-sokkal sebezhetőbb tehát. Vagyis ha nagyon ki akarsz csinálni valakit, akkor legérdemesebb először a hadseregét legyengíteni (mészárlás) majd a saját támadó egységeidet több csoportba osztva rombolni az épületeit(pusztítás). A támadóegységeid minden csoportjának külön külön az ellenség teljes serege ellen kell győznie. Aztán mind elvégzi a pusztítás rá eső részét. 1-2 nap alatt egy 200 hektáros országot annyira le lehet rombolni, hogy a gazdája nem ismer rá.
Last edited by Jani; 10-01-2006 at 23:49..
Reason: Kipróbáltam
|