View Single Post
  #106  
Old 10-01-2006, 12:38
Devil Devil is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 49
Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation Had szoljon,11oldalra valasz :D

Sziasztok!
No nezzuk. Fordulasos szabaly behozasa... Szerintem igenis be kell vezetni. Talan a legnagyobb szemelyisegu orim nekem van anarchban (kis kek4, most megy 5osert, bar csak tipp h a legnagyobb szamu az enyem). Mégis ugy gondolom hogy be kell vezetni. Mi a franc az h hamarabb el fogom erni a 10est a jelenlegi helyzetben mint Tuvalu?:PP a francokat, regebb ota köröz a szamokert mint en, erje is el hamarabb. Ha nagyon kedvem tamad forgatni az orit akkor leverek mindenkit felole akar Dben is... Ennyi..
De ha mar ott tartunk hol gaz forgatni 1 kis kek orit...
nezzuk:
Y: Lopi, Never, vannak annyira jofejek hogy 5osért még siman forgathatod az orit, akar 6osert is
M: Tartom magam annyira ertelmesnek hogy meg lehet velem beszelni hogy a kis kek ori feljojjon (kiseret nelkul persze), mivel 1 orit nem problema meg termelovel sem leutnom.
H: Hulla meg Zsoke dolga, sztem veluk is barki megbeszelheti... a jelenlegi problema ott Jupi, aki lexarja hogy mit hova akarsz vinni
D: az 1 rakas.... nem fejezem be, ugyis tudja mki mit akartam irni... na errol irok kicsit hosszabb velemenyt..
a D csoport ott lett elxarva ahol mar emlitettek. 15k-s orikkal leptek Ybol egeszen D-ig ott meg mar csak novelni kellett, 5k felett mar nincs megallas... a gond hogy nem tudtak hol a hatar. Lopi megallt 100k-n Yban, en meg fogok allni 100k-n Mben. Miert nem lehetett az ertelmes hekiszamon megallni?
Mind1, D helyrehozasa verzio1: kinek van kedve leverni minden felso termelot es utana a felso orijainkat ujrazni? nekem van akit erdekel szoljon :PP
Verzio2: Hullaval beszelni, lever mkit, mivel övé a D, meghagyni neki, de minden orijat 100k ala vigye vissza (ujrazas, lefordulas, stb stb akarhogy)
Mind2 verziohoz rugalmas emberek kellenek, az utobbihoz csak 1.

Az a szabis ori koronkent 1 hekit veszit 1 hulyeseg lenne anarchban szerintem.
Ja es Dben en vissza fogok jönni ütni a jövő héten, nem nagyon erdekel ki szavaz arra hogy ütés legyen, ki arra hogy ne.
"Röviden" ennyi, reakciokra majd persze még enis reagalok hasonlo hosszusagu uzikben :PP
Thx a figyelmet

Devil

Last edited by Devil; 10-01-2006 at 12:44..
Reply With Quote