Quote:
Originally Posted by Synkel
Tiltakozom, pedig nem vagyok mega-gigaori. Bár valószínű sose nem leszek, attól még egyszer én akarok lenni az első, az 1/A csúcsán. És ha egyszer első lettem, akkor szeretnék a lehető leghosszabb ideig ott ülni, hadd lássa mindenki, milyen király vagyok. És nagyon nem szeretném, ha kötelezve lennék a fordulásra. És azt se szeretném, hogy a top 10-ben vagyok, gyűjtöm az erőt, hogy feljebb jussak, és akkor kellene leforduljak... Sőt, engem nem zavar az sem, hogy messze vagyok a céltól, és valószínű az elkövetkező 2 évben a top 10-nek közelébe se szagolhatok.
|
Ha ez így van, akkor fölös tiltakozni, mert akkor fölös bármi változtatás a játékban, mert a jelenlegi helyzetben te is tudod azt csinálni ami szeretnél, meg mi is, akik ezt nem. Így mindenki választhatja a neki szimpatikusat. Szerintem ez a legjobb helyzet.
Ugyan akkor sajnos, állandóan az 1A-ra hivatkozva szeretnének változtatásokat elérni a fent játszók, ráadásul úgy, hogy ami problémára hivatkoznak azt nem oldja meg, de a lenti 4 csoportban játzsó emberek játékát megkeseríti. Mint pl az aktuális téma is, a felfedezés.
Mert ha az elsők utolérése a cél, akkor nem a felfedezést kell nehezíteni, hanem meg kell szabni a felső határt vagy akár a felvetéssel ellenkezőleg pont hogy könnyíteni kellene a felfedezést, hogy egyszerüen behozható legyen a különbség. Jelenleg az 1a top határa, 3300 heki körül van, ami folyamatosan elemkedik. Ha az eredeti javaslat szerint változna a felfedezés, akkor nem azok játéka nehezedne meg nagymértékben akik az első 50 helyen vannak, hanem a maradék x ezer játkosé.
Szóval én csak azt kérem, ne az 50 első ember kénye kedve szerint változzon a játék.
Ennek tükrében semmi gondom a 20k vagy akár a 100k hekis orikkal, ha nem az lesz a vége, hogy nekem is akkorának kell lennem egyszer.