View Single Post
Old 10-01-2006, 09:10
Dym Dym is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
...nekem végig kell mennem ahhoz 4 csoporton keresztül, hogy játszak az 1A-ban ahol szeretek...
Bocs, ez ügyben ne tőlem várj megoldást, felőlem javasolhatod Atinak legyen lehetőség egyből 1A-t kezdeni, nem fogom ellenezni.

Quote:
Originally Posted by monro View Post
... akkor nektek mitől van olyan érzésetek, hogy nektek ugyanez nem kötelező??? Neked és még pár emberkének 1000 kört kell eltöltenie fenn és ezért képesek vagytok nyavajogni ...
Erre vissza kérdeznék, Ti miért érzitek úgy, hogy nekünk is fel kell menni az 1A-ba amikor nem szeretnénk, és a szabályok ezt lehetővé is teszik.
Ha jól emlékszem volt egy időszak amikor csak simán 1000 kört kellett fent tölteni, utána lehetett fordulni. Ezután már ezt sem kellett, mert lehetett egyből 2B-ből fordulni.
Most ott tartunk, hogy már csak akkor ha van forduló képes ori az 1A-ban.
Mi lesz a következő lépés, nem lehet fordulni A-ból?
Nem tudom érzékeled-e amit mutatni akarok, nem az 1000 kör eltöltésével van a bajom.
Hanem azzal, hogy azért mert ti ott fent szerettek játszani, azért ránk akarjátok erőszakolni az 1A-t. Akár a szabályok módosításával is.
Megint csak ha jól emlékszem pont Te írtad (ha esetleg mégis más írta volna akkor előre is bocs) egy másik téma hozzászólásban, hogy az a bajod, ne legyenek "1000 kör és vége" nevü klánok.
Akkor már az sem jó, hogy felmegyünk de 1000 kör után fordulunk?
Mindig olyan módosításokat dobtok be, ami csak azt szolgálja, hogy mi is úgy játszunk ahogy Ti szeretnétek. Mondván, hogy az 1A-ban mindenki bevédi magát és felfedezve fordul, meg még sorolhatnám.

Én csak annyit kérek, hogy ha én látom rosszul és nem erről van szó, hanem tényleg azt szeretnétek elérni, hogy igazán pörgős játék legyen az 1A-ban, akkor olyan dolgokat akarjatok megváltoztani, ami nem befolyásolja a többi játékost, hanem a tényleges célt éri el (szerintem ez kivitelezhető csak akarni kell). Mert ahogy pár írásoddal feljebb is írtad a mostanival ellentétben, nem pár ember az aki nem akar az 1A első helyére lépni, hanem a játékosok 90%-a.
Reply With Quote