View Single Post
Old 10-01-2006, 07:44
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ha az oriást lopják 4-en akkor már azt ő is megérzi ugyhogy hiábairkáljátok kismillio hekit sporolhat az oriás a kocsmám szerintem ez nem így van.Mert lop egy szövi utána már csak nézel
De számolj akárhány hekit ott meg feljebb mégtöbben tartanak sok kocsmát ugyhogy az oriást már nem 4-en hanem 10-en lopnák
Hiába irkáljátok itt az 1 kocsmát meg ilyeneket hát nevetek csak rajta
Szerintem fentebb se jön ki annyira az oriásnak az elönye:P
Gyujtásnál is ha van 500házad abbol már gyujtanak rendesen:PMivel arra csak 50%védelmet kap az óriás...
nem lehet azona kocsmán annyit sporolni mert ha kiszámolod,hogy 4-en lopnak hát ugy már igen nagy károk lesznek...
De aztmondtad 2000hekin kijön az óriás nagy nagy elönye vezesd leDE pls elit+tornyos ijba vezesd had jöjjön ki a gnomnak is a toronyelönye ne csak az oriás kocsmaelönye:P

Ami lényeges, és télleg fáj a toliakciók közül, arra az egykocsmás óriás továbbra is védelmet kap. Gyújtsatok 4-en egy orit, vagy lopjátok az emberét. Mi már csináltunk olyat, hogy 1050 hekin 11 embert sikerült elrabolni, és az nem is óriás volt. Eleinte jelentkezik némi kellemetlenség, de jön az autovédelem, és feleslegessé teszi a tolizást. 1k hekin nekem most is van egykocsmás óriásom. A rivális varisok szoktak olykor lopni egy próbát mindenből, de nem folytatják, mert fenn a szieszta. Szal nincs gondom gyújtással meg semmivel

És végül: játszottál te már magas hekin 1 kocsmás óriással, hogy ennyire tudod, milyen könnyű szétszedni?
Reply With Quote