Quote:
Originally Posted by monro
Nem akarlak megbántani, de..........
|
Ha nem akarsz megbántani, akkor csak annyit mondj, amit szerinted csinálok, de ne te magyarázd meg helyettem, hogy azt miért csinálom.
Igazad van abban, hogy engem nem érdekel az 1A, de ez nem azért van, mert "milyen nehéz feljutni a topba és ott meg kell küzdeni veletek". Szimplán csak arról van szó, nem tetszik az, ami ott folyik.
A Hódító 80% egyfajta stílus a maradék 20% (1A) meg teljesen más.
Ezzel alapjában véve nincs probléma, mert mindenki megválaszthatja magának melyikben szeretne játszani (igaz nem tudom meddig marad ez így).
A probléma az, hogy akik fent vannak (gondolom, azért mert nektek az tetszik jobban) azok folyamatosan azt akarják elérni, hogy mi is azt játsszuk, különböző mondva csinált indokokkal. Miért kell nekünk asszisztálnunk a Ti játékotokhoz? Azt mondd meg nekem légy szíves, hogy miért szúrja a Ti szemeteket az, hogy mi a lenti 4 csoportban jól érezzük magunkat?
Ami a győztesség kérdését illeti, szerintem külön kell választani kinek mi a győzelem.
Nekem az nem győzelem, ha egy földterület nagysága alapján pontozó játékban az első helyen vagyok, mert akkor mindegy lenne, hogy azt Hódítónak vagy Földbirtokosnak hívják.
Nekem az a győzelem, ha az adott területen bárki ellen vívott háborút megnyerek. Innentől kezdve meg mindegy, hogy az 200 vagy 20000 heki. Kicsit jobban belegondolva, jobb is, ha csak 200 heki, mert ott nem az évekig gyűjcsikélt (és most hagyjuk figyelmen kívül egy pillanatra azokat, akik akár évekig is élősködnek az induló orikon) tartalékok mérete a döntő, hanem az, hogy azt a keveset amid van azt, hogyan használod.