View Single Post
Old 09-27-2006, 18:30
espanyol espanyol is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Na szerintem aki nem tud semmit a témáról az ne szóljon bele..
röviden annyi a dolog aki nem értené h miért lett...
ahogy írták mi kimentünk támadni klánnal úgy h kiraktunk pár orit leadtunk majd 2100 hekit ezért..ők táamdtak majd visszafedeztünk...
ezt ők is bármikor megtehették volna de nem tették..cserébe annyi kértünk h támogassanak minekt kis katonával de erre az jött " nekünk nincsen" ...
a klánunk úgy gondolta közös megegyezés alapján h akkor ne is fedezzenek a mi segítségünkkel amikor ők semmit nem tettek az ügy érdekében..vártak h mi lesz...mivel szerintem h mi kockázatunk azzal h kitámadunk földet adunk le nehogy máá ők legyenek azok röhögve akkor 0 költséggel fedezzenek..ebből nem kérünk köszönöm..ja és h nem 5ször vertétek be a törpét gratulálok..büszkék lehettek rá... jötettek volna rám suzyra vagy babára.. másik h arwylt azért leszólni mert életében elöszőr küldte el a klánsereget szerintem nagyon nem fair..úgynúgy kivette a részét monro idején is a számolásokl bontásokból..attól h nem ő votl a vezér lehet úgyanolyan jóó játékos mint bárkimás na pont...ucsóó hozzászólásom volt-e témában...
Reply With Quote
Sponsored Links