Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-27-2006, 13:31
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

- Üdvözöllek!Én Malbordus de Nero vagyok,"az elf". Látom te is jókor tudsz érkezni, de a kalandozók már csak ilyenek. Mi van akkor ha ismertük ezt a bizonyos Iarwaint?
- Üdvözöllek Malbodrus de Nero!
- Bocsássatok meg még be sem mutatkoztam, a nevem Alysium, Sirenar északi fenyveseinek egyik őrzője, vagyis jelen pillanatban csak egy kalandozó, ahogy mondtad! Iarwaint kerestem, de szomorúan hallottam halála hírét, viszont megtudtam, hogy egy karavánnal kelt útra és szerettem volna többet tudni róla. Amennyiben ismertétek ezt a bizonyos Iarwaint, ahogy fogalmaztad, úgy szeretnék pár kérdést feltenni! Mikor és miben halt meg ez az ifjú, illetve, hogy ki tette? Tudtok-e róla bővebbet mondani, milyennek ismertétek meg, beszélt-e magáról valamit is vagy a családjáról, esetleg a kalandjairól, az életéről? Illetve ha megnézhetném személyes holmiát, márha magatokkal hoztátok, annak nagyon örülnék! Remélem nem kérdeztem és kértem túl sokat!
-Nöm a legjobbkur kerűlté elű Te furcsa szemű! Hunnan tudjuk, nöm e a tűzbűvölőkkel vagy?
- Furcsát feltételezel rólam barátom! Nem az a fajta vagyok aki mágiával apellál! Ugye nem feltételezted rólam, hogyha velük lennék, akkor idejönnék, ráadásul egyedül is kérdezősködnék...! Nem, engem csak Iarwain érdekel! Ezenkívül mint látod más fegyverrel vagyok felfegyverkezve mint Te! Ha ellenetek lennék, tán leszögezhetjük, hogy messziről nagyobb eséllyel indulnék, ráadásul sötét is van, nos én nem feltételeznék ilyet! Esetleg tán Iarwainnak köze lehetett hozzájuk, amiért róla kérdeztem és rögtön a tűzbűvölökkel hoztok kapcsolatba?!
- Má mé lönne furcsa? Nöm ösmer senki, a fugadúban meg íp eleget halluták Iarwain nevít, hogy bárki mögjegyezze. Böluvagolsz itten mint valami rígi ösmerős, oztán lebarátúzul mönket. Mié kéne hinnünk neked?
- Nehéz veled dülőre jutni kurta életű! Bár be kell vallani jogos a bizalmatlanságod, de mint már említettem békés szándékkal jöttem és ha akartam volna valamit, már cselekedhettem volna! Talán nem Ti vagytok azok, akike keresek! Visszamegyek a fogadóhoz és újra érdeklődöm a fogadósnál, hogy kikkel is tartott Iarwain! Megfogom tudni, ki miatt kellett távozni az élők sorából! - érezhetően szomorú hangon mondom az utolsó mondatot - Még valami fontosat, ha megtudom, hogy bármi közöttök volt a halálához, az Istenek mentsenek meg bosszúmtól, mert addig nem fogok nyugodni, míg vért nem követel halála - ez a mondat viszont bosszúteljesen hangzik el.
- Legyen jó utatok a továbbiakban!
Elrakom a nyílvesszőt és a vállamra helyezem vissza az íjjat, majd megforgatom Foltost és elindulok vissza a fogadó irányába.

- Visszább az agyarakkal hosszúíltű, vagy nöm is liszel hosszúíltű. Hö-hö-hö (jót derülők elmés szóviccemen)
- Akit köresel Ín, Imberevő Farkas, a Daqlamari bajnuk, a Talesidoni vírengző, a Tirimi gyűző, a Soraidai csunkoló, Barmettai hóhír, az Onpori finevad szemílyesen és Gren úhaság temettűk öl űt kít kezűnkkel. Gonusz runtás vagy míreg (kiköp) vígzett völe, Dartun a tudója csak, meg aki csinálta.

Last edited by Chris; 09-27-2006 at 13:38..