View Single Post
Old 09-27-2006, 13:05
Serg Serg is offline
Member

Activity: 3%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Szerintem nem változtam semmit. Nem én verem magam a nagy "Legsikeresebb hódítós" klánommal tudtommal...(ha jól hallottam) Bár való igaz örültem neki hogy mi is voltunk egy rövid ideig, de már akkor is megírtam hogy ez ideiglenes, és hogy csak a kecskeklán felbomlásával lettünk idő előtt mi a "legsikeresebbek". Nagy arc, szuperjátékos? Honnan szeded ezeket a hülyeségeket? Kinek mondtam ilyet?
Igen, sikerült egy klántámadást összehozni, mert nem csak ülünk a seggünkön és várjuk hogy valaki feljebb menjen, majd lebontson a 4. helyre és a többiek hozzáfedeznek. De mivel neked nem tetszett hogy ti nem fedezhettek felrúgva a békét beverted (azaz beveretted) a védtelen törpénket aminek még örülhetünk is hogy nem 4 sereget kapott...
Te mondod hogy "addig vagyok jóban...." Szerintem ez fordítva igaz! Addig voltunk jók amíg hozzánk tudtatok fedezni! Most hogy nem engedtük már üttök minket! Nem baj Serg! Kilépünk SZK-ra és majd meglátjuk hogy mész feljebb!
Minden jót neked is!

Arwyl
Nem kell védtelen törpét csinálni és pont e miatt a béke miatt csinálhattad meg a klánütést is mert egyébként gubbaszthattál volna a tornyaid mögött és nem üresen gabonát termelve,de szólj ha nincs igazam Jah és nem vagyok én mazoista hogy verjem magam akármivel is ,de egy klánnal főleg nem és mivel nem először vagyok ott ez nekem nem olyan nagy valami

Last edited by Serg; 09-27-2006 at 13:33..
Reply With Quote