View Single Post
Old 09-27-2006, 11:25
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
A topic célja, hogy nehezítsük meg a kék számok megszerzését. Az eddigi elfogadott javaslatok alapján egy 1A jelenlegi topjában lévő jó játékos most induló kis orija elég sok személyiséget szerezhet különösebb megeröltetés nélkül a B-ből fordulva, miközben egy új játékos első személyiségének megszerzése nagyon nehéz.
A probléma enyhítésének szerintem az lehet a megoldása, hogy tovább nehezítsük a B-ből való fordulást.
És mi lenne ha nemcsak a személyiségek számát figyelné a rendszer, hanem lenne benn 1 második pont is. Ez pedig az A-s %. Felhasználva a személyiségek táblázatát, mitha személyiséget kölcsönözne. Xó ha A-ba a top 5%ba van, akkor a B-be is ezeket a feltételeket kéne teljesítenie, akár egy személyiséges orival. Így magasabbra kéne menniük a jelenlegi A-s toppnak. (Bár lehet alapból kiterjeszteném minden szintre a legmagasabb személyiségű ország követelményeit, mert lehet nem is csak 2 országot visz)
(A minimum föld azért nem tetszene nekem, mert a %ot nehéz lenne meghatározni. top8 ori Aba 23k ha körül lehet. a 30. már a felét se éri el. szerintem túlságosan büntetnénk a nagyon elhúzott szűk élmezőnyt, lehet annyira, hogy B-be fel se tudnának olyan magasra jutni. (igaz nemtudom ott mekkorán vannak top1-2-3ak)