View Single Post
Old 09-27-2006, 08:58
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Sztem Ti nagyon nem értitek miről beszél Colony..
Nem hinném, hogy nehezebb lenne egy országot tartani A-ban fix hektárszámon, és mondjuk 5k körönként előrejutni vele pár %-ot, hogy az éppen elvárt top%-ba kerüljön, mint hogy van _EGY_ db országod, akivel mész körbe-körbe és _MINDIG_ indulni 2k hektár környékéről, hogy feljuss az A éppen szükséges topjába..
Azt meg senki ne mondja nekem, hogy ha vki tart egy ilyen "elfekvő orit" (mert másnak nem nevezném, hiszen nagy játék nincs vele..) és a kicsi orikkal megy körbe-körbe, az többet játszik, mint az akinek folyamatosan minden szinten, A-t is beleértve telejsíteni kell a nehezített szintlépés feltételeit..
és sztem JÁTÉK az A-ban pl nem abból lesz, hogy az "elfekvő orik" lépkednek előre 5k kör alatt 500hekit, hanem abból, ha azt _MINDEN_ személyiségért küzdő országnak teljesítenie kellene és nem csak ott tartani egyet..
Deni ne az utóbbi 3 hónapodból indulj ki amikor megkapsz minden segítséget egy bazinagy klántól. Gondolj vissza azokra az időkre amikor nem így volt még és alattad volt 4-5 ori aki alig várta, hogy beleharapjon a fenekedbe! Ha mindezt felidézted utánna mond milyen eccerű volt neked fenntartani az országod méretét!